Skip links

Wist je dat? Grappige badkamerweetjes!

De badkamer is van alle gemakken voorzien. We kunnen onszelf wassen, toiletteren, ontspannen en meer! Een ruimte die voor zoveel verschillende doeleinde wordt gebruikt, heeft ook verschillende life hacks. Daarom hebben wij de leukste badkamerweetjes uitgezocht en op een rij gezet. Benieuwd of er een weetje tussen zit die jij kan gebruiken? Lees dan snel verder!

 

#1

Wist je dat je kleding kunt strijken in de badkamer zonder er moeite voor te doen? Het is heel simpel. Hang kleding die gestreken moet worden in de badkamer voordat je gaat douchen. Tijdens het douchen komt er warme stoom vrij. Deze stoom zorgt ervoor dat de kreuken in je kleding als sneeuw voor de zon verdwijnen.

#2

Zingen onder de douche, iedereen doet het wel eens. Maar het is altijd lastig om naar de muziek te luisteren wanneer de douche aanstaat. Leg daarom je mobiel op een holle plek. De holte weerkaatst de muziek waardoor je het geluid beter ervaart.

#3

Op onze Facebook deelden wij deze tip al: haren drogen met een oud T-shirt. Over het algemeen zijn handdoeken erg ruw voor het haar. Je haar wordt er droog van en kan zelfs afbreken. Gebruik daarom een katoenen T-shirt. Dit is zacht voor je haar!

#4

Stinkende toiletborstel? Vul je toiletborstel bakje met allesreiniger voor een frisse geur.

#5

Ga voor glanzend haar! Spoel je haar uit met koud water. Koud water zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten waardoor je minder snel last hebt van droog haar.

#6

Verf de binnenrand van de deur voor een speels effect in de badkamer.

#7

Hang gekleurde handdoeken op om je badkamer op te fleuren.

#8

Kleine badkamer? Plaats dan grote vierkante tegels. Dit zorgt voor een vergroot effect van de badkamer.

#9

Spiegeltje, spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie heeft de mooiste badkamer van het land? Spiegels zorgen ervoor dat de ruimte in de badkamer veel groter lijkt. Ga voor grote ronde spiegels voor een maritiem effect.

#10

Last but not least: maak gebruik van een karaf in de badkamer. Vul de karaf met bijvoorbeeld mondspoelwater. Zo maak je op een chique manier gebruik van mondspoelwater.

Zo, dat waren onze 10 badkamerweetjes. Wij hopen dat er één handigheidje voor jou tussen zit. Heb jij nog leuke weetjes? Deel ze met ons. We zijn erg benieuwd!

 

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN