Skip links

De inloopdouche en de doorloopdouche

Door veel mensen wordt elke douche gezien als een inloopdouche, echter is dit in de meeste gevallen niet het geval. Een inloopdouche is namelijk niet voorzien van een deur of douchegordijn. Het is natuurlijk wel voorzien van een afscheiding, zodat niet heel de badkamer als douche wordt gebruikt! Onderstaand hebben wij een paar inspirerende inloopdouches voor je op een rij gezet!

1. Een doorloopdouche

Een doorloopdouche wordt ook wel een douche met twee ingangen genoemd. Je hebt dus twee openingen waardoor je als het ware door een soort ‘douchegang’ heen loopt. Een regendouche maakt dit hele plaatje natuurlijk helemaal compleet.

2. Combinatie douche en bad

Je kan er ook voor kiezen om een bad en inloopdouche met elkaar te combineren. Hierbij plaats je het bad in het midden of aan de zijkant van de inloopdouche(s).

3. Een halfopen inloopdouche

Met een halfopen inloopdouche wordt een douche bedoeld die aan de bovenkant geheel open is. Met een halfopen douche krijg je altijd gevoel alsof je in de spa bent. Heerlijk dus om in te ontspannen na een lange dag. Vind je een halfopen douche te open? Kies dan voor een inloopdouche met matglas!

4. Inloopdouche gelijkvloers met de badkamer

Gelijkvloers houdt in dat de vloer in de inloopdouche op dezelfde hoogte is als de rest van de badkamer. Sommigen kiezen er voor om ook precies dezelfde vloer van de badkamer door te laten lopen in de inloopdouche. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of dit dezelfde kleur wordt of dat je een geheel andere kleur er mooier bij vindt staan.

Op deze pagina vindt u een aantal mogelijkheden voor welke kant u op kunt gaan met uw inloopdouche. Natuurlijk kunt u de inloopdouche geheel in uw eigen stijl omzetten. Wilt u uw badkamer een luxe uitstraling geven? Kies dan voor marmer of goud. Houdt u meer van een landelijke stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor hout in de badkamer. Wilt u de mogelijkheden in het ‘echt’ bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN