Skip links

Hoe creëer ik een luxe uitstraling?

Bij Sani-Dump helpen wij u graag in de zoektocht naar de perfecte badkamer. Van een kleine badkamer tot een luxere badkamer, wij staan altijd voor u klaar. Een badkamer van Sani-Dump is meer dan alleen een plek om je op te frissen. Wij vinden dat je tot rust moeten kunnen komen in de badkamer en écht de tijd kunt nemen voor jezelf. Met onze slimme tips kunt u uw badkamer omtoveren tot pure luxe! Onderstaand geven wij een aantal tips om badkamer in te richten. Hopelijk kunt u hier genoeg inspiratie uithalen!

Heeft u vragen over de inrichting van een luxe badkamer? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs geven u hier graag advies over. Zij geven u allerlei tips over wat er allemaal mogelijk is met de ruimte die u heeft voor een badkamer.

1. Zorg voor een vrijstaand bad met het liefst open zicht

Het creëeren van natuurlijk daglicht in de badkamer is altijd een pluspunt. In daglicht ziet net alles er iets beter uit. Om het gevoel met daglicht en een luxueuxe badkamer compleet te maken, kunt u kiezen voor een vrijstaand bad. Door middel van het vrijstaande bad wordt de badkamer direct gevuld, maar let er wel op dat u rondom nog genoeg ruimte over houdt voor andere badkamermeubels.

2. Kies voor ruwe materialen

Om een unieke uitstraling te geven aan uw badkamer, kunt u kiezen voor ruwe materialen zoals gesteente en bakstenen. Ze geven niet alleen een warme uitstraling, het is ook nog eens een perfect alternatief voor keramische badkamertegels. Zorg er wel voor dat niet elke badkamermuur wordt bekleed bakstenen, om zo de rustgevendheid te behouden.

3. Combineer goud met marmer

De combinatie goud met marmer staat voor pure luxe. Witte marmer zie je dan ook steeds vaker opduiken in interieurmagazines en bij interieurbeurzen. Het voordeel van marmer is dat het bijzonder onderhoudsvriendelijk en waterdicht is.

4. Vervang kleine tegels door grote tegels

Kies voor grote tegels. Hierdoor lijkt uw badkamer stukken groter. Als u kiest voor dezelfde kleur voegwerk als uw tegel wordt deze optische illusie nog beter, tevens lijken zo de tegels in elkaar over te vloeien. Vervang daarom uw kleine tegels door grote tegels en merk direct het verschil in uw droombadkamer.

5. Loop zo uw douche in, met een inloopdouche!

Wie denkt aan een luxe badkamer, denkt waarschijnlijk ook aan inloopdouches. Naast dat een inloopdouche staat voor luxe, heeft het ook een aantal andere voordelen. Zo is een inloopdouche veel makkelijker te betreden dan een normale douche en is het erg onderhoudsvriendelijk. Combineer uw inloopdouche met een dubbele regendouche en het plaatje is compleet.

6. Zwarte badkamer

Naast goud en zilver wordt de laatste tijd de kleur zwart ook geassocieerd met luxe. U kunt zelf de keuze maken of u voor een gehele zwarte badkamer gaat of dat u alleen kiest voor bijvoorbeeld een zwarte kraan.

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN