Skip links

Badkamer en suite; zo vanuit bed de douche in!

Een badkamer en suite, wie wil dat nou niet? U kunt zo vanuit uw bed het bad inrollen! Door de badkamer bij de slaapkamer te betrekken ontstaat er een mooie ruimte waarbij ontspannen centraal staat. Hoe deze ruimte wordt ingericht is helemaal aan u. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om dit te doen. U kunt het dus geheel naar uw stijl inrichten.

Zo vanuit bed het bad inrollen klinkt zo gek nog niet. Dat het daadwerkelijk een gaaf idee is, kunnen we u het beste gewoon laten zien in deze blog. Bent u benieuwd wat Sani-Dump voor u kunt betekenen? Twijfel dan niet om langs te komen in één van onze showrooms.

De voordelen van een badkamer en suite

De badkamer en slaapkamer in één ruimte biedt vele voordelen. Het voornaamste voordeel is dat u vaak meer ruimte tot uw beschikking heeft. Twee ruimtes worden namelijk één. Hierdoor kunt u de ruimte ineens heel anders inrichten, geheel naar uw eigen stijl. Ook zorgt een badkamer in de slaapkamer voor een luxe hotel gevoel. Naast een luxer gevoel, geeft het ook meer daglicht.

Doordat de badkamer en de slaapkamer één ruimte wordt, krijgt de styling en inrichting meer aandacht dan dat het zou krijgen als het een aparte ruimte is. Maak van dit moment gebruik om van uw badkamer een waar pronkstuk te maken, zoals een vrijstaand bad.

Vind u een hele open badkamer in uw slaapkamer net iets té open? Dan kunt u gebruik maken van mooie glazen wanden om beide ruimtes deels af te scheiden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van badkamermeubels als scheidingswand. Hierdoor kunt u spelen met de ruimte die u heeft.

Houdt rekening met de materialen van uw badkamer én slaapkamer

Bent u overtuigd van de voordelen en zou u graag een slaapkamer en badkamer in één ruimte willen hebben? Dan is het wel belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren.

Het eerste waarmee u rekening moet houden is met vocht. Bedenk dat u in het slaapkamergedeelte ook gebruik moet maken van materialen die goed tegen vocht kunnen. Ga dus voor speciaal behang in de badkamer, zodat het behang er niet afbladdert als het in aanraking komt met vocht.

Daarnaast is het ook van belang om na te denken over het toilet. Wilt u het toilet in dezelfde open ruimte als uw slaapkamer en badkamer? Vaak willen we daar niet heel de tijd tegen aan kijken. Een oplossing hiervoor is om uw toilet in een afgesloten ruimte te plaatsen.

Een ander aspect waar u rekening mee dient te houden is de vloer. Een gietvloer of betonvoer zijn voorbeelden van een mooie praktische vloer. Deze vloeren kunnen goed tegen vocht en kunnen het gewicht van een vol bad gemakkelijk dragen.

Wilt u meer advies ontvangen?

Een badkamer in dezelfde ruimte als de slaapkamer is een hele klus, maar het is het zeker waard! Ons personeel helpt u graag verder om deze ruimte te realiseren. Wij geven u graag advies en vertellen u over de voor- en nadelen van een open badkamer.

Wij nemen de tijd voor u en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Hierdoor kunt u zelf ontdekken dat Sani-Dump de voordeligste aanbieder is op het gebied van sanitair.

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN