Skip links

Tips voor een goedkope badkamer

Hoeveel keuze er ook is voor de inrichting van een nieuwe badkamer, het budget speelt vaak toch een rol in de keuzes die je maakt. Daarom zorgen we bij Sani-Dump altijd voor de laagste prijzen en een heel uitgebreid assortiment, zodat echt iedereen bij ons kan slagen! In deze blog laten we zien hoe je zo goedkoop mogelijk je nieuwe badkamer kunt inrichten, of je oude badkamer een make-over kunt geven!

Bepaal vooraf wat je wilt besteden

Het klinkt misschien logisch, maar het is heel belangrijk om vooraf een maximaal budget in je hoofd te nemen. Zo weet je zeker dat je niet achteraf schrikt van wat je hebt uitgegeven aan je nieuwe badkamer of badkamer make-over. Je kunt dit over de hele badkamer doen, maar ook bijvoorbeeld per onderdeel van de badkamer. Maak het voor jezelf overzichtelijk.

Hou het zo basic mogelijk

In principe heeft een badkamer natuurlijk maar een paar essentiële onderdelen nodig om hem functioneel te maken, namelijk een douche, een wastafel en een toilet. Verder kun je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Wil je toch graag af en toe een bad kunnen nemen? Ga dan voor een douchebad. Zo heb je een bad en een douche in één!

Ga voor de goedkopere opties

Als je budget beperkt is, is het belangrijk om al je opties naast elkaar te zetten en te vergelijken. Vind je een douchewand bijvoorbeeld te duur? Dan kun je ook gaan voor een douchegordijn. Dit heeft dezelfde functie maar is een stuk goedkoper.

Goedkope make-over

Ook als je de badkamer alleen een goedkope make-over wilt geven, zijn er een aantal handige tips. Koop een pot verf en zorg dat alles weer eens een flinke opfrisbeurt krijgt. Ook kun je bijvoorbeeld je houten badkamermeubel een ander kleurtje geven. Je zult zien dat je badkamer er weer heel anders uit ziet, ondanks dat je er maar weinig aan hebt besteed. Nog een manier om je badkamer een andere uitstraling te geven voor een klein budget, is om je badkamer accessoires eens te vervangen. Ga voor een andere kleur of een andere stijl en je hebt voor je idee weer een hele nieuwe badkamer!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN