Skip links

Styling tips: pimp je badkamer

Een badkamer kan soms een beetje ongezellig overkomen, zeker met harde materialen zoals tegels, glas en beton. Daarom is het belangrijk om de badkamer af en toe eens te pimpen, om het wat op te vrolijken. In deze blog geven wij een aantal styling tips waarmee jij je badkamer binnen no-time weer een hele andere look geeft!

1. Go green!

We hebben het al vaker gezegd, maar planten in de badkamer zijn een echte aanrader. Groen is een kleur die mooi afsteekt bij zwart, wit en natuurtinten, de tinten die je vaak in badkamers tegen komt. Daarnaast is het niet alleen mooie decoratie, maar is het ook nog eens goed voor de gezondheid! Planten zorgen namelijk voor de aanmaak van zuurstof waardoor de luchtkwaliteit in de badkamer goed blijft.

2. Plankjes

Nog een leuke en simpele manier om je badkamer wat meer te pimpen, is het ophangen van plankjes waar je producten op kunt uitstallen. Maak bijvoorbeeld een plankje bij de wastafel, waar je je favoriete parfums op zet. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens erg handig. Je parfums of andere producten die je vaak gebruikt staan binnen handbereik en het is direct een extra opbergruimte in de badkamer.

3. Kleur

Vind je de tinten in de badkamer wat saai? Ga dan aan de slag met kleur! Je zult versteld staan van wat een beetje kleur in de badkamer doet voor het oog. Je kunt natuurlijk helemaal uit de comfort zone komen door een hele muur, de vloer of het plafond in een andere kleur te verven, maar als je dat te heftig vind kun je natuurlijk ook kiezen om accessoires in een bepaalde kleur toe te voegen.

4. Verander de verlichting

De verlichting in de badkamer veranderen, kan ook zorgen voor een heel ander effect. Denk bijvoorbeeld aan een paar leuke wandlampen of verlichting rondom de spiegel. Wil je het helemaal over een andere boeg gooien? Ga dan voor verlichting die je kunt veranderen van kleur. Zo kun je het licht in je badkamer helemaal naar je wens aanpassen!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN