Skip links

Over Sanidump Belgie

Dé speciaalzaak in sanitair en tegels? Dat is Sani-Dump. Wij verwezenlijken dan ook met plezier elke sanitaire droom die je hebt. Badmeubelen, designsanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels en nog zoveel meer. In ons uitgebreide aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt!

What’s in a name
Vergis je niet… Het enige wat wij dumpen, zijn de prijzen! Ons aanbod bestaat voor 100% uit gerenommeerde A-merken, maar dan wel aan betaalbare prijzen.

De goedkoopste, altijd
Hoe het komt dat wij de beste merken aan de beste prijzen kunnen aanbieden? Dat is simpel. Wij kopen in grote hoeveelheden aan en dat heeft een positieve invloed op de prijs. We bieden dus geen oude collecties of gebrekkige producten aan. Integendeel. Bij ons vind je enkel de nieuwste trends en kwaliteit van de bovenste plank.

Héél ruime toonzaal
Omdat we graag de klant een ruime keus willen bieden om met eigen ogen alles te bekijken, zijn onze showrooms dan ook extra ruim. Kom dus gerust langs om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en je te laten inspireren. Het professionele advies geven we je er graag bij!

Enkel A-merken
Ons assortiment bestaat enkel uit A-merken van de beste kwaliteit zoals onder andere

Grohe, Detremmerie en Villeroy & Boch.

De grens over
Met meer dan 40 vestigingen over heel Nederland, dragen we ons succes nu ook de grens over. Onze locaties in België vind je terug in Antwerpen en Merksplas. In beide showrooms mag je dezelfde ruime keuze en uitstekende service verwachten.

Professioneel advies
Onze adviseurs staan steeds klaar om je met plezier verder te helpen. Weet je niet waar te beginnen, heb je iets specifiek in gedachten of ben je op zoek naar een origineel idee? Hun expertise zorgt altijd voor het mooiste resultaat.

Gratis 3D-voorstelling
Een project gepland, maar wil je graag eens weten hoe dat er in het echt gaat uitzien? Geen probleem! Bij ons kan elke klant terecht voor een gratis 3D-voorstelling. Wij bezorgen je dus niet alleen een voordelige prijsofferte, maar zoeken ook uit wat het beste in jouw plan past en stellen dat visueel voor.