Skip links

Ontdek de badkamertrends voor 2021!

Aankomend jaar zien we opnieuw frisse badkamertrends die we je niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Heb jij plannen voor een nieuwe badkamer? Bij Sani-Dump zit je goed! Lees snel verder om te zien welke elementen jij niet mag missen in 2021. 

 

1. Zwart chique

Een trend die we zeker gaan terugzien in het aankomende jaar is “Zwart Chique”. Hierbij worden 2 huidige trends samengevoegd. Chique badkamers en Industrieel. Hierbij kun je onder andere denken aan zwarte kleuren en industriële elementen in combinatie met hotel-achtige badkamer accessoires. Houd je van een luxe gevoel en wil je jezelf wanen in je eigen hotelkamer? Dan is een combinatie van deze elementen echt iets voor jou.

2. Natuurlijke elementen

Neem jouw groene vrienden mee! Jouw favoriete planten zijn niet alleen welkom in de woonkamer, ook in de badkamer geven deze een gevoel van rust. Hieronder geven we je een paar leuke plantopties:

  • De Graslelie. Uit onderzoek is gebleken dat de graslelie ontzettend luchtzuiverend werkt! Kan jij wel wat lekkere frisse lucht gebruiken als je opstaat? Dan is deze plant echt iets voor jou.
  • Aloë Vera. De Aloë Vera is van nature een herstellende plant. De gel werkt verkoelend en huid herstellend. Daarnaast heeft hij zelf weinig verzorging nodig. Een goede combinatie die perfect past in jouw badkamer!
  • De Blauwvaren. De plant werkt, net als de graslelie, luchtzuiverend en heeft niet direct zonlicht nodig. Vergeet de blauwvaren geen water te geven! Het is een dorstige plant.

Naast planten zien we binnen deze trend ook het laten terugkomen van verschillende houtsoorten binnen de badkamer. Kies bijvoorbeeld eens voor een houten wand of plank als natuurlijk element. Hier kun je vervolgens jouw prachtige graslelie op kwijt!

3. Bijzondere vormen

Iets wat we in de trends van 2020 ook al eens hebben terug gezien blijft ook in 2021. Ronde vormen! Spiegels, baden en wastafels. In 2021 voegen we hier ook andere bijzondere geometrische vormen aan toe. Denk bijvoorbeeld aan tegels in honinggraatvorm. Maar ook in visgraat. Keuze genoeg!

Wist je dat je deze geometrische vormen een extra boost kunt geven door ze  aan te schaffen in een kleur? Combineer de tegels bijvoorbeeld in jouw ‘Natuurlijke elementen’ badkamer door lichtroze visgraattegels te nemen! Of laat de bijzondere vormen terugkomen in combinatie met ´Zwart Chique´ en ga voor een donkere wasbak. Een speelse toevoeging aan jouw badkamer voor 2021!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN