Skip links

Onmisbare accessoires in de badkamer

Accessoires in de badkamer zorgen voor de aankleding en zijn een goede manier om de ruimte telkens weer een andere touch te geven, zonder daar veel voor te hoeven doen. Maar sommige accessoires dienen niet alleen als decoratie, maar zijn ook nog eens super handig! In deze blog laten wij zien welke accessoires er in elke badkamer moeten terugkomen.

Planten

Tegenwoordig zien we het steeds meer; planten in de badkamer. En dat is niet voor niks! Planten geven de badkamer een natuurlijke uitstraling en vaak steekt het groen mooi af tegen een effen muur of vloer. Maar ook zorgt een plant voor extra zuurstof en dat is juist een vochtige ruimte zoals een badkamer is dat erg fijn. Een echte musthave dus!

Wasmand

Een wasmand wordt door de meeste mensen niet gezien als een accessoire, maar tegenwoordig zijn er veel leuke wasmanden te koop in verschillende stijlen die prima te gebruiken zijn om de badkamer op te pimpen! Daarnaast is een wasmand natuurlijk onmisbaar, aangezien het anders hoogst waarschijnlijk een rommel wordt met vuile was. Mocht u een wasmand nu echt niet mooi vinden staan, dan is er natuurlijk altijd nog de optie om hem te verstoppen in een kastje!

Doucherekje

Een doucherekje is ook niet te missen, zeker als er veel verschillende flessen shampoo, scheerschuim en douchegel in de douche staan. Een doucherekje zorgt er voor dat u alles netjes kunt ordenen en niet hoeft te bukken om iets te kunnen gebruiken. Heel erg handig dus! Ook is het een ideale manier om uw badkamer een leuk accent te geven. Heeft u bijvoorbeeld een mat zwarte douchekop? Ga dan ook voor een mat zwart doucherekje om alles tot een mooi geheel te maken!

Matchen!

Om ervoor te zorgen dat de badkamer rustig en clean blijft met alle accessoires, is het een goed idee om de accessoires met elkaar te matchen. Gaat u bijvoorbeeld voor een goudkleurige wc-borstelhouder? Trek dat die goud-look dan door in bijvoorbeeld de zeepdispenser, handdoekhaken en de toiletrolhouder.

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN