Skip links

Leven en genieten in een modern design

Villeroy & Boch, een merk dat in het hart van Europa is opgericht, is tegenwoordig een wereldberoemd merk.

Het merk volgt altijd de internationale inrichtingstrend op het gebied van wonen, baden en tafelcultuur. Dat maakt Villeroy & Boch tot een moderne totaalaanbieder. Villeroy & Boch biedt hoogwaardige en tegelijk betaalbare producten aan en dit voor mensen overal ter wereld.

Waarom de producten van Villeroy & Boch zo kwaliteitsvol zijn? Omdat het bedrijf tot in de kleinste details gaat en alles aan de hoogste eisen moet voldoen op het gebied van materiaal en esthetiek. Dat het bedrijf al ruim 260 jaar bestaat, is zeker te merken. Dat blijkt zowel uit de keuze van exclusieve materialen, als uit de laatste controlerende blik van één van de Villeroy & Boch deskundigen.

Naast stijlvolle keramische badkamercollecties heeft Villeroy & Boch ook badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties die voldoen aan bijzondere eisen ten aanzien van kwaliteit en functionaliteit. Voor een ruim assortiment zit u goed bij Villeroy & Boch! Het bedrijf heeft als doel de levenskwaliteit van de klant te verhogen en ervoor te zorgen dat men elke dag kan ontspannen. Ook wil het bedrijf iedereen inspireren met zijn producten.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.

Hotbath: specialist in kraantechnologie

Als Nederlandse onderneming is Hotbath een specialist op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen en kraanproductie. Het bedrijf streeft ernaar in te spelen op de hedendaagse vraag en kwalitatieve en hoogwaardige producten aan te bieden.

De productie van de Hotbath-producten vindt volledig plaats in Italië. Waarom? Omdat het bedrijf van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijn metaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Alle producten bij Hotbath zijn 5 jaar volledig gegarandeerd. Ook zijn alle onderdelen of componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie nog leverbaar.

Hotbath werkt met een aantal unieke systemen die ervoor zorgen dat het dagelijks gebruik ervan goedkoper, duurzamer en energiebesparend is. Zo is er het Shower Power System dat ervoor zorgt dat uw hoofddouches comfortabel werken. Ook werkt het merk met een Ecoair systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen comfortverlies is, maar wel een forse besparing van het waterverbruik.

Hotbath-producten verkrijgbaar bij Sani-Dump:

  • kranen

Bezoek de website van Hotbath.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.