Skip links

Het ideale binnenklimaat met Vasco

Uw huis verwarmen in stijl? Met de tijdloze designradiatoren van VASCO is dat mogelijk! De radiatoren zorgen voor bewonderende blikken, een perfecte warmteafgifte en een betrouwbare kwaliteit.

VASCO is een bekende fabrikant voor het ontwerpen van radiatoren in Europa. Niet zomaar radiatoren, maar innovatieve radiatoren die naadloos in elk interieur passen. De klant heeft de keuze uit een ruim assortiment met daarin mooie reeksen radiatoren met karakter en integriteit. De ontwerpen van VASCO zijn al verschillende keren bekroond met internationale ontwerpprijzen.

Naast radiatoren heeft VASCO ook een gamma aan vloerverwarming. Ook op dit gebied is VASCO bekend als specialist. De vloerverwarming kan gebruikt worden in elk project, zowel voor nieuwbouw als tijdens een renovatie. Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij VASCO. De vloerverwarming kan perfect gecombineerd worden met een VASCO wandverwarming of één van de vele radiatoren.

Ook ventilatiesystemen behoren tot het gamma van VASCO. Deze systemen zorgen voor een gezond binnenklimaat en een laag energieverbruik. De ventilatiesystemen van VASCO zullen de klant nooit storen. Ze staan bekend om hun extreem stille werking. Bij VASCO kan iedereen een ventilatiesysteem vinden. Er is een geschikte oplossing voor elke toepassing.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.