Skip links

Sanijura: gedurfd, authentiek en baanbrekend

Gedurfd, authentiek en baanbrekend. Dat zijn de kernwoorden die passen bij Sanijura. Het bedrijf staat bekend om zijn Franse productinvloeden die telkens met stijl en elegantie worden geleverd.

Sanijura evolueert voortdurend op vlak van producten en beantwoordt zo steeds de nieuwe verwachtingen van gebruiksgemak, ergonomie en comfort. Het merk onderscheidt zich met zijn sterke dynamiek, ronde vormen en kleuren. Toch wil Sanijura uniek blijven, maar dat lukt ook met de bijzondere manier waarop het bedrijf zijn authenticiteit een moderne meerwaarde geeft.

Over authenticiteit gesproken. Sanijura bestaat al meer dan 100 jaar! Nog steeds hanteert het sanitairbedrijf dezelfde ontwikkeling – soms revolutionair – met aangepaste oplossingen voor alle behoeftes. Nog steeds voert Sanijura onderzoek naar nieuwe materialen en industrialisaties om enerzijds een betere kwaliteit te kunnen bieden en anderzijds respect te tonen voor het milieu. Deze authenticiteit werd zelfs gelabeld door ‘NF ameublement’ (Franse norm voor meubilair) en het label ‘Fabrication Française’ (Frans fabricaat).

Vandaag de dag worden de producten van Sanijura nog steeds ontwikkeld naar de hedendaagse wensen van de klant. Nieuwe technologieën worden hierbij ingezet, maar dit zal de creativiteit nooit in de weg staan.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.