Skip links

Ruim 100 jaar Duitse kwaliteit

Één van de grootste en meest vooraanstaande producenten van badkamermeubelen in Europa is Pelipal. Het merk heeft zowel eigen productielocaties in het Duitse Schlangen, Weissenfels en Eissenbert, als in het Spaanse Valencia.

Pelipal wil zich graag onderscheiden op het gebied van kwaliteit en betaalbaar design. Daardoor kent het Duitse bedrijf een zeer groot afzetgebied in Europa en ver daarbuiten.

Het bedrijf bestaat al 107 jaar, maar toch is het klaar voor de toekomst! Het wil graag met sterke designs en innovatieve producten bezig blijven. Pelipal is een zeer betrouwbare B2B-partner met een eigen NL-identiteit en Duitse kwaliteitsnormen.

Pelipal maakt gebruik van innovatieve toepassingen en houdt rekening met de trends die er op dat moment zijn. Dit niet alleen op het gebied van design en vormgeving, maar ook op het gebied van duurzame materialen. Het assortiment van Pelipal gaat van moderne hoogglans variaties tot stijlvolle tijdloze badmeubelen. Het merk heeft een oplossing voor ieder(e) badkamerstijl, smaak en budget. De klant kan zich onderdompelen in het ruime, maar vooral inspirerende gamma van Pelipal. Iedereen kan ideeën opdoen bij dit merk.

Pelipal biedt ook de mogelijkheid om uw eigen badkamermeubel samen te stellen en zo een uniek meubel te krijgen dat volledig op maat gemaakt is. Geen enkele badkamer is hetzelfde en precies daarom biedt Pelipal verschillende programma’s aan met maatvariabele wastafels en bijpassende kasten.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.