Skip links

Al meer dan 50 jaar de specialist in uw comfort

In 1966 stichtte Gianfranco Novellini een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in de bewerking van smeedijzer. Het bedrijf is gevestigd in Vicolo Terziario, het historisch centrum van Mantua, Italië. Door de materialen die worden gebruikt voor horren en raamkozijnen op een andere manier te gebruiken, ontstond in 1976 de basis voor wat Novellini nu is: producent van douchewanden.

Ruim 50 jaar later na de opstart is Novellini Europees marktleider in de productie en verkoop van douchewanden. Naast de uitgebreide ervaring op dit gebied, produceert Novellini ook hydromassagebaden, douchebakken, stoomcabines en nog veel meer.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.

Hotbath: specialist in kraantechnologie

Als Nederlandse onderneming is Hotbath een specialist op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen en kraanproductie. Het bedrijf streeft ernaar in te spelen op de hedendaagse vraag en kwalitatieve en hoogwaardige producten aan te bieden.

De productie van de Hotbath-producten vindt volledig plaats in Italië. Waarom? Omdat het bedrijf van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijn metaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Alle producten bij Hotbath zijn 5 jaar volledig gegarandeerd. Ook zijn alle onderdelen of componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie nog leverbaar.

Hotbath werkt met een aantal unieke systemen die ervoor zorgen dat het dagelijks gebruik ervan goedkoper, duurzamer en energiebesparend is. Zo is er het Shower Power System dat ervoor zorgt dat uw hoofddouches comfortabel werken. Ook werkt het merk met een Ecoair systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen comfortverlies is, maar wel een forse besparing van het waterverbruik.

Hotbath-producten verkrijgbaar bij Sani-Dump:

  • kranen

Bezoek de website van Hotbath.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.