Skip links

Hotbath: specialist in kraantechnologie

Als Nederlandse onderneming is Hotbath een specialist op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen en kraanproductie. Het bedrijf streeft ernaar in te spelen op de hedendaagse vraag en kwalitatieve en hoogwaardige producten aan te bieden.

De productie van de Hotbath-producten vindt volledig plaats in Italië. Waarom? Omdat het bedrijf van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijn metaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Alle producten bij Hotbath zijn 5 jaar volledig gegarandeerd. Ook zijn alle onderdelen of componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie nog leverbaar.

Hotbath werkt met een aantal unieke systemen die ervoor zorgen dat het dagelijks gebruik ervan goedkoper, duurzamer en energiebesparend is. Zo is er het Shower Power System dat ervoor zorgt dat uw hoofddouches comfortabel werken. Ook werkt het merk met een Ecoair systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen comfortverlies is, maar wel een forse besparing van het waterverbruik.

Bezoek de website van Hotbath.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.