Skip links

GROHE, wereldleider in de sanitairbranche

Grohe produceert vanuit negen vestigingen sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Het merk wil overal en altijd ‘Pure Freude an Wasser’ bieden en daarom zijn de kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid heel belangrijk.

Bij Grohe werken veel experts en deze weten alles omtrent gieten, galvaniseren, montage, schuren en afwerken. Zo behoren de producten tot de beste, maar zijn ze vooral gemakkelijk!

Als ‘s werelds marktleider in de sanitair branche is het design bij Grohe meer dan alleen esthetische opsmuk. Vorm en functionaliteit zijn perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat daarvan kan de klant elke keer weer ervaren bij het gebruik van de producten. Het merk valt dan ook vaak in de prijzen. Zo won het niet alleen 15 Red Dot awards , maar ook verschillende ‘Best of the Best’-awards en nog andere prijzen in Amerika, Engeland en China. Dat het bedrijf internationale erkenning heeft, kunt u wel zeggen.

Alle producten bij Grohe hebben een uitzonderlijke kwaliteitszegel. Alle onderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan – de zwaarste in de branche – en zijn hier dan ook met onderscheiding op geslaagd. De kranen bijvoorbeeld, moeten een test doorstaan van 20 jaar dagelijks gebruik met hard water. Ook de onderdelen van een product blijven nog gedurende een periode van 10 jaar beschikbaar, zelf als het product niet meer verkocht wordt.

Waar Grohe vooral trots op is, is de fabriek in Hemer, Duitsland. Deze fabriek was één van de winnaars in “Die Beste Fabrik’-competitie voor de productie en logistiek, klantgerichtheid en innovatie.

Grohe vindt het belangrijk om duurzame systemen te ontwikkelen, waarbij zuinig en bewust omgegaan wordt met het gebruik van water en energie. De GROHE EcoJoy™ technologie is al lang een vanzelfsprekend onderdeel in veel van de kranen en douches. Ook in de keuken is het belangrijk om duurzaam om te gaan met water. Grohe heeft twee producten op de markt gebracht voor het koken of afkoelen van water. Dankzij de GROHE Red® kan de klant zijn water verhitten en daarmee water en energie besparen. Met de GROHE Blue® beschikt de klant op ieder moment over koel, gefilterd, koolzuurhoudend water uit de kraan. Geen vervoer meer van plastieken waterflessen!

Grohe levert dus kwaliteitsvolle producten die niet alleen makkelijk zijn om te gebruiken, maar ook nog eens duurzaam zijn voor het milieu!

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.