Skip links

Do something great

Het begon allemaal met een ambitieus doel: het promoten van innovatief design, technologie en state-of-the-art materialen, gecombineerd met een passie voor kwaliteit. De geschiedenis van Fiora begint in de jaren 80 in La Rioja met de gedeelde visie om innovatieve badkameroplossingen aan te bieden. Voor Fiora staan badkamers centraal, een persoonlijke en intieme plek waar materialen en afwerkingen de sleutel zijn voor het creƫren van hoogwaardige leefomgevingen die contact maken met mensen. Om deze reden werden we een van de eerste bedrijven die polyurethaan gebruikten in badkamermeubels.

Later introduceerden we texturen op polyurethaan, wat de badkamersector volledig veranderde. Onze rusteloze geest bracht ons ertoe nieuwe gebieden te verkennen, en dus begonnen we dit materiaal en deze technieken te gebruiken in nieuwe productcategorieƫn zoals douchebakken, wandpanelen en wastafels. Innovatie en design spelen nog steeds een sleutelrol in onze dagelijkse activiteiten en we hebben altijd een oog op de toekomst om opkomende behoeften het hoofd te bieden.

BEKIJK ONS BREDE AANBOD VAN A-MERKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een gesprek met een ervaren adviseur?

Tijdens een rondleiding laten we u alle mogelijkheden en nieuwste trends zien. Geniet al van uw droombadkamer door onze professionele 3D simulatie.