Skip links

Sanidump Schoten

Adres

Bredabaan 1303c
2900 Schoten-Antwerpen

03 246 46 89
antwerpen@sanidump.eu

Afspraak maken Openingstijden

Over Sanidump Schoten-Antwerpen

Bij Sani-Dump vindt u A-merken sanitair, tegels en toebehoren tegen de laagste prijzen. Geen outlet of overstocks, maar de nieuwste collecties badkamermeubelen en – accessoires, sanitair en tegels! In ons assortiment vindt u onder andere producten van Villeroy & Boch, Bruynzeel, Grohe en Detremmerie. Met meer dan 35 vestigingen in België en Nederland behoren wij tot één van de grootste sanitairketens van de Benelux en kunnen wij producten van topmerken tegen de scherpste prijzen aanbieden.

Kom vrijblijvend langs bij één van onze toonzalen of maak een afspraak met een specialist en krijg gratis en vrijblijvend advies met een 3D tekening van uw droombadkamer. Via onze afsprakenplanner kunt u eenvoudig online een afspraak maken op een datum en tijdstip dat u het beste uitkomt. Sani-Dump Antwerpen heeft elke donderdagavond koopavond en is tot 20:00 uur geopend!

Route SaniDump Antwerpen

Locatie Schoten

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Klik dan op één van de onderstaande buttons!

Contact
Afspraak

De beste merken

Enkel sanitairproducten van topkwaliteit, de nieuwste collecties en innovaties van de grootste en bekendste merken in sanitair en tegels.

De laagste prijzen

SANI-DUMP heeft 41 vestigingen in België en Nederland. Zo kunnen wij de beste voorwaarden bekomen bij onze leveranciers. En jij profiteert mee!

Het grootste aanbod

Volledige badkamers en wand- en voertegels, maar ook losse elementen zoals kranen, douchebakken en -wanden, toiletten, wastafels, enz.