Skip links

Uw badkamer een andere look geven? Begin bij de kraan!

Tot een paar jaar geleden was de standaard chrome-kleurige kraan in iedere badkamer terug te vinden, maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk! Ga bijvoorbeeld voor een gouden, roségouden of matzwarte kraan en u heeft direct een hele andere uitstraling in de badkamer. In deze blog laten we u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamer kranen!

 

Bepaal wat u uit wilt stralen

 

De kleur en het materiaal van de badkamerkraan heeft veel invloed op de uitstraling van de badkamer. Zorg dus dat de kranen hierbij passen. Heeft u bijvoorbeeld een wat luxere badkamer met marmeren accenten? Dan kunt u het beste gaan voor goudkleurige kranen. Maar wilt u juist een wat stoerdere industriële sfeer? Kies dan voor een matzwarte kraan. Vindt u goud, roségoud of mat zwart toch net iets te heftig? Dan kunt u ook altijd nog gaan voor nikkel. Dit is een erg subtiele kleur die tussen zilver en goud in zit. Dit matcht eigenlijk met elk soort badkamer en geeft toch een iets andere look dan de standaard chrome-kleurige kraan.

Match met de rest van de accessoires!

Heeft u uw ideale badkamerkraan uitgekozen? Dan is het ook leuk om daarna de accessoires te matchen met de kleur of het materiaal van uw kraan. Zo zal u op een hele eenvoudige manier de sfeer in de badkamer compleet veranderen. Ideaal dus als u toe bent aan net een andere touch in de badkamer, maar geen tijd of zin hebt om alles aan te pakken. Kies voor een toiletrolhouder, wc-borstel houder, handdoekhaken, zeephouders en alles wat u verder nog maar wilt, in de kleur van uw nieuwe kraan. Hello new bathroom!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN