Skip links

Een grote badkamer, hoe richt je die in?

Een grote badkamer. Het klinkt misschien als een luxe positie, maar soms kan het nog best lastig zijn om een grote ruimte in te richten, zonder dat het te leeg blijft of er juist te veel kleine spullen staan waardoor het rommelig over komt. Sani-Dump heeft een aantal handige tips op een rijtje gezet die er voor zorgen dat een grote badkamer op een mooie manier ingericht wordt!

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is een ideale manier om de ruimte te vullen in de badkamer. Kies een mooie plek uit zoals voor een raam of bijvoorbeeld een stukje van de muur af. Zo creëer je een eigen hoekje voor het bad. Een vrijstaand bad zorgt niet alleen voor een mooie opvulling maar het staat ook nog eens heel chique en is een echte eye-catcher!

Stenen of betonnen douchewand

Om de open ruimte een beetje te breken, is een stenen of betonnen douchewand een goed idee. Je deelt de ruimte als het ware op in meerdere stukken, waardoor het minder ‘hol’ overkomt. Een dichte douchewand is ook direct handig voor het opbergen van douche artikelen. Maak een inkeping in de wand waar je shampoo, douchegel en andere producten in kwijt kunt.

Dubbele wastafel

Wat erg handig is en ongetwijfeld makkelijk past in een grote badkamer is een dubbele wastafel. De grootte van het badkamermeubel staat dan mooi in verhouding met de grootte van de ruimte, en daarnaast heb je er natuurlijk veel gemak van als 2 gezinsleden tegelijk hun tanden kunnen poetsen of hun haar kunnen doen. Zorg voor een mooie grote spiegel er boven en je bent klaar!

Opbergruimte

Ook heel handig; grote kasten als opbergruimte! Mocht je de ruimte er voor hebben, ga dan voor een grote kast of kastenwand waar je veel spullen in kwijt kunt. Hier zul je nooit spijt van krijgen. Vaak heb je in de badkamer namelijk veel nodig, waardoor het al snel een rommelig zicht wordt als je het niet goed kunt opbergen. Ga voor een kast met mooie schuifwanden en alle losse spulletjes staan uit het zicht!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN