Skip links

Een badkamer in een moderne stijl

Een badkamer is in veel verschillende stijlen in te richten. Het is natuurlijk maar net wat u mooi vindt, en waar u zich fijn bij voelt. In deze blog laten we zien hoe de moderne badkamer anno nu er uit ziet en hoe u deze het best kunt inrichten!

Rust en comfort

Een moderne badkamer is echt bedoeld om tot rust te komen en te ontspannen aan het begin of het eind van de dag. Om dit te bereiken, zijn rustige kleuren en tinten zoals grijs, beige, zandkleur, wit of zwart een goede keuze. Zorg er voor dat de basis rustig blijft. Als u toch meer kleur in de badkamer wilt, ga dan voor één specifieke kleur die u laat terugkomen in bijvoorbeeld de accessoires. Gaat u voor meerdere felle kleuren, dan haalt u al snel het rustgevende effect weg.

Strakke designs

Om meer rust in de badkamer te creëren, zijn strakke designs ook een goede optie. Ga dus voor rechte lijnen in de meubels en accessoires in de badkamer. Kies bijvoorbeeld een rechthoekig bad in plaats van een rond bad. Een betonnen gietvloer of grote vierkante tegels helpen ook om uw badkamer zo strak mogelijk in te kunnen richten.

Luxe en ontspanning

Om helemaal tot rust te komen in een moderne badkamer, kunt u gebruik maken van luxe elementen. Denk hierbij aan een regendouche, vloerverwarming, een dubbele wastafel of een whirlpool. U kunt het natuurlijk zo luxe maken als u zelf wilt. Uiteraard mag een inloopdouche ook niet ontbreken in een moderne badkamer, die u weer modern kunt afstijlen met een glazen douchewand.

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN