Skip links

Droom weg in een unieke badkamer

Ga voor de Japanse droom, Scandinavische eenvoud of minimalistische perfectie en droom weg in een unieke badkamer! Wij begrijpen dat je natuurlijk het allerliefst een echte droombadkamer hebt, waar je zelfs voor je plezier naartoe gaat. Een plaats waar je niet alleen heerlijk kunt badderen, douchen of toiletteren, maar waar je ook nog eens trots op kunt zijn als er visite komt. In deze blog vertellen wij hoe jij een badkamer kunt creëren waar je bij wegsmelt!

Ontspan in het groen

Heb jij al een plant in je badkamer? Doen! Groen is dé kleur voor ontspanning en het brengt zoveel goeds met zich mee. Planten creëren meer zuurstof en het staat nog eens gezellig ook! Wil je een unieke badkamer, ga dan voor groene weelde. Varieer en zet meerdere planten neer. Natuurlijk is niet elke plant geschikt voor in de badkamer. Wil je lang plezier hebben van jouw groene vriend tijdens het badderen? Ga dan voor een varen of voor Aloë Vera.

Klaar voor kleur?

Wit, grijs met chrome. Dat zie je praktisch overal. Voor jouw unieke badkamer moet je deze kleuren even skippen. Ga bijvoorbeeld eens voor zwart en combineer dit met hout, betonlook, marmer en gouden of rosé kranen. Wil je meer vrolijkheid? Neem dan bijvoorbeeld een oud roze wasbak, verf het plafond en ga voor gekleurde vloer- en wandtegels. Een echte eyecatcher? Neem dan een vrijstaand bad met een opvallende buitenkleur en zet leuke opvallende accessoires neer!

Minimalistische perfectie

Vind je gekleurde tegels iets te opvallend? Of heb je geen groene vingers? Dan kan een minimalistische badkamer minstens zo uniek zijn. Kom tot rust zonder gedoe en afleiding. Houdt de basis één geheel door middel van dezelfde wand en vloertegels. Laat bijvoorbeeld de inloopdouche doorlopen naar de wand. Gebruik dezelfde materialen, bijvoorbeeld zwarte kranen en een zwart stalen douchedeur. Tot slot zet je niet teveel accessoires neer. Zo heb jij je badkamer vol rust en ontspanning. Wil je toch opvallen? Ga dan voor marmer en rosé kranen! Een klein verschil pimpt jouw hele badkamer maar behoudt de minimalistische sfeer.

Steek de handen uit de mouwen en ga verbouwen!

De verbouwing van de badkamer betekent: tandenpoetsen in de keuken, douchen bij die fantastische buren of jezelf wassen met een teiltje water. Gelukkig wacht er aan het einde van de rit een verrukkelijke relaxruimte op je. Hoe je het ook aanpakt, zorg altijd voor een duidelijk beeld van welke stijl en kleuren je wilt gebruiken. Beheer je begroting en sla niet door in het mixen en matchen. Wil je geen grote verbouwing? Met kleine aanpassingen geef je jouw badkamer een Touch up! Denk bijvoorbeeld aan een andere toilet, of smeer die oude tegels aan met betonsmeer. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN