Skip links

Dromen van… een bubbelbad in de badkamer

Wie wil het nou niet? Na een lange dag heerlijk tot rust komen in uw eigen bubbelbad. Hiermee creëer u een echt wellness gevoel in uw badkamer! In deze blog geven wij u tips en aandachtspunten voor het aanschaffen van een bubbelbad.

Waar moet u op letten?

Een bubbelbad is natuurlijk anders dan een gewoon bad, en daarom zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het handig om uit te zoeken hoeveel stroom de gewenste whirlpool gaat gebruiken. Zo komt u achteraf niet voor onverwachtse kosten te staan. Als dat duidelijk is, kunt u gaan nadenken over het bubbelbad zelf. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, denk aan een rond bad, een rechthoekig bad, een bad voor één of voor meerdere personen, zo kunt u nog wel even door gaan. Bedenk vooral wat in uw badkamer het beste past en waar u het langst plezier van kunt hebben.

Tips om optimaal te genieten

Een bubbelbad is natuurlijk al bedoeld om in te ontspannen, maar met de volgende tips zal u uw ervaring nog beter maken:

  1. Voeg aroma’s toe aan het water voor een lekkere geur. Pas uiteraard op met sop!
  2. Installeer verlichting in uw bubbelbad voor een extra rustgevend effect.
  3. Zet op de achtergrond een rustgevend muziekje aan, of ga voor een whirlpool met ingebouwde muziekinstallatie!

Het onderhoud

Het onderhoud van uw bubbelbad is erg belangrijk. Als u dit niet goed bijhoudt, zal er snel vuil ophopen in de jets waardoor deze uiteindelijk niet optimaal meer werken. Hoe vaak u uw whirlpool moet schoonmaken is een beetje afhankelijk van hoe vaak u hem gebruikt, maar probeer dit minstens 1 keer per maand goed te doen. Vraag gerust bij de aanschaf om uw juiste manier van onderhouden. We vinden het namelijk belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten in je eigen wellness!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN