Skip links

Dromen van… een bubbelbad in de badkamer

Wie wil het nou niet? Na een lange dag heerlijk tot rust komen in je eigen bubbelbad. Hiermee creëer je een echt wellness gevoel in je badkamer! In deze blog geven wij je tips en aandachtspunten voor het aanschaffen van een bubbelbad.

Waar moet je op letten?

Een bubbelbad is natuurlijk anders dan een gewoon bad, en daarom zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het handig om uit te zoeken hoeveel stroom de gewenste whirlpool gaat gebruiken. Zo kom je achteraf niet voor onverwachtse kosten te staan. Als dat duidelijk is, kun je gaan nadenken over het bubbelbad zelf. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, denk aan een rond bad, een rechthoekig bad, een bad voor één of voor meerdere personen, zo kun je nog wel even door gaan. Bedenk vooral wat in jouw badkamer het beste past en waar je het langst plezier van kunt hebben.

Tips om optimaal te genieten

Een bubbelbad is natuurlijk al bedoeld om in te ontspannen, maar met de volgende tips zul je je ervaring nog beter maken:

  1. Voeg aroma’s toe aan het water voor een lekkere geur. Pas uiteraard op met sop!
  2. Installeer verlichting in je bubbelbad voor een extra rustgevend effect.
  3. Zet op de achtergrond een rustgevend muziekje aan, of ga voor een whirlpool met ingebouwde muziekinstallatie!

Het onderhoud

Het onderhoud van je bubbelbad is erg belangrijk. Als je dit niet goed bijhoudt, zal er snel vuil ophopen in de jets waardoor deze uiteindelijk niet optimaal meer werken. Hoe vaak je je whirlpool moet schoonmaken is een beetje afhankelijk van hoe vaak je hem gebruikt, maar probeer dit minstens 1 keer per maand goed te doen. Vraag gerust bij de aanschaf om je juiste manier van onderhouden. We vinden het namelijk belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten in je eigen wellness!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN