Skip links

DIY ideeën voor in de badkamer

Er zijn natuurlijk genoeg kant en klare producten te koop waardoor je jouw badkamer helemaal kunt inrichten naar je zin. Maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde dingen zelf te maken! Dit is vaak een stuk goedkoper en ook nog eens erg leuk om te doen. Daarnaast kun je het dan exact maken zoals jij het wilt hebben! In dit blogbericht geven we je wat inspiratie voor DIY projecten in de badkamer.

Pimp je badkamerspiegel

Vind je je badkamerspiegel wat saai worden? Daar is genoeg aan te doen! Koop bijvoorbeeld wat led strips die je achter de rand van de spiegel kunt plakken. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens handig omdat je zo beter licht hebt. Ook kun je er voor kiezen om een lijst om je spiegel heen te maken, zodat het lijkt alsof het een schilderij is. De lijst kun je natuurlijk in elke kleur verven die je maar wilt!

Plankjes

Nog een ideaal project om zelf aan te pakken, zijn plankjes in je badkamer. Deze kun je natuurlijk heel gemakkelijk zelf maken en ophangen. Handig om spullen op neer te zetten en je hebt direct wat decoratie! Zeker in een kleine badkamer is dit een uitkomst. Het neemt minder ruimte in dan een kast maar het zorgt er toch voor dat je alles netjes kunt opbergen.

Maak je eigen handdoekrek!

Handdoekrekken zijn natuurlijk in elke soort en maat te koop, maar ook kun je ze makkelijk zelf maken. Ga bijvoorbeeld eens langs bij een bouwmarkt of een doe-het-zelf winkel en haal wat loodgieters accessoires. Mocht je zelf of iemand in je buurt ervaring hebben met lassen, dan is het helemaal gemakkelijk om zelf een super modern handdoekrek in elkaar te knutselen!

Geef alles eens een nieuw verfje

Iets een ander kleurtje geven, kan het weer als nieuw maken! Dat geldt natuurlijk ook voor je badkamer. Zeker als je veel houten details hebt in je badkamer, is dit zo gebeurd. Door een andere kleur kun je ook weer eens een andere stijl creëren. Zo lijkt je hele badkamer weer als nieuw!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN