Skip links

De toilettrends van dit moment!

Een tijd geleden lieten we in een blog al de badkamertrends van 2020 zien, maar ook voor toiletten zijn er de laatste tijd nieuwe ontwikkelingen geweest. In deze blog laten we graag zien wat de nieuwe trends van dit moment zijn voor je toilet!

De soft close toiletzitting

Iedereen heeft vast wel eens de toiletzitting of het deksel iets te hard op het toilet laten vallen. Soms kan het je toiletpot zelfs beschadigen. Dat is verleden tijd met een soft close toiletzitting. Het enige verschil met een normale toiletzitting, is dat er in een soft close zitting een systeem zit waardoor de zitting en het deksel heel geleidelijk naar beneden gaan. Hierdoor kan je toiletpot niet meer beschadigen en gaat deze langer mee. Daarnaast is het ook nog eens hygiënischer, omdat je de toiletzitting maar een klein tikje hoeft te geven, om hem naar beneden te laten gaan. Je hoeft de zitting dus minder aan te raken.

Een geurloos toilet

Het merk Geberit heeft een toiletsysteem ontwikkelt waardoor het altijd fris blijft ruiken op het toilet. Zo kun je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de bezoeker na je! Door een stille ventilator in het installatiesysteem, worden nare luchtjes naar een filter achter de bedieningsplaat gevoerd. Dit gaat via de toiletpot en de wateraanvoerleiding. Dit zorgt ervoor dat je toilet continue fris blijft ruiken! Heb je al een toilet en systeem van Geberit? Dan is de kans groot dat je dit systeem eenvoudig kunt laten inbouwen.

Een toilet met waterspoeling

Een trend die ook steeds meer opkomt, is het toilet waarbij je met water gereinigd wordt na een toiletbeurt. Hierdoor hoef je dus minder of geen toiletpapier meer te gebruiken. Nog een groot voordeel is de verbeterde reiniging. De waterstraal heeft een aangename warme temperatuur, waardoor je veel beter gereinigd wordt dan wanneer je droog toiletpapier gebruikt. Het systeem heeft een föhn functie zodat je ook nog droog geföhnd wordt na het spoelen. Daarnaast hoef je dus ook je handen niet meer te gebruiken, wat veel schoner is.

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN