Skip links

Breng uw badkamer tot leven met verschillende kleuren!

Breng uw badkamer tot leven met verschillende kleuren!

Een badkamer saai? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Ook in een badkamer heeft u veel mogelijkheden om verschillende kleuren toe te voegen, zodat uw badkamer niet zoals de meeste zwart, grijs of wit hoeft te blijven. Juist in een ruimte zoals een badkamer, met veel harde materialen, kan een beetje kleur geen kwaad. Hierdoor wordt het gezelliger en huiselijker. In dit blogbericht laten we zien op welke manieren u kleur in uw badkamer kunt aanbrengen!

De accessoires

Een hele gemakkelijke maar toch effectieve manier is natuurlijk kleur toevoegen aan uw accessoires. Ga bijvoorbeeld voor blauwe of groene handdoeken en koop leuke zeepjes in verschillende kleuren die u op de wastafel en rond het bad kunt zetten. U kunt natuurlijk gaan voor één accentkleur, maar ook voor meerdere kleuren door elkaar heen. Het is maar net wat uzelf leuk vindt!

De tegels

Wilt u iets verder gaan met kleur in de badkamer? Dan kunt u er ook voor kiezen om (een deel van) de tegels kleur te geven! Ga bijvoorbeeld voor een leuk patroontje, waarbij er om de zoveel tegels een gekleurde tussen zit. Dit kunt u op de vloer doen, maar natuurlijk ook op de muren. Denk hier wel goed over na, want het is natuurlijk wat lastiger om dit te vervangen dan bijvoorbeeld gekleurde accessoires.

Gekleurde badkamerkranen

Een andere trend die we ook veel zien de laatste tijd, zijn gekleurde badkamerkranen. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld roségoud, goud of bronskleurig. Dit is een subtiele manier van kleur aanbrengen, maar toch geeft het uw badkamer een hele andere uitstraling.

Leef je uit, maar hou het rustig!

Kleur in uw badkamer is natuurlijk erg leuk, maar pas wel op dat u het subtiel houdt. Uw badkamer moet altijd een plek blijven waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen na bijvoorbeeld een lange werkdag. Zorg er daarom voor dat het geheel niet te druk wordt!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN