Skip links

Breng je badkamer tot leven met verschillende kleuren!

Een badkamer saai? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Ook in een badkamer heb je veel mogelijkheden om verschillende kleuren toe te voegen, zodat je badkamer niet zoals de meeste zwart, grijs of wit hoeft te blijven. Juist in een ruimte zoals een badkamer, met veel harde materialen, kan een beetje kleur geen kwaad. Hierdoor wordt het gezelliger en huiselijker. In dit blogbericht laten we zien op welke manieren jij kleur in je badkamer kunt aanbrengen!

De accessoires

Een hele gemakkelijke maar toch effectieve manier is natuurlijk kleur toevoegen aan je accessoires. Ga bijvoorbeeld voor blauwe of groene handdoeken en koop leuke zeepjes in verschillende kleuren die je op de wastafel en rond het bad kunt zetten. Je kunt natuurlijk gaan voor één accentkleur, maar ook voor meerdere kleuren door elkaar heen. Het is maar net wat je zelf leuk vindt!

De tegels

Wil je iets verder gaan met kleur in de badkamer? Dan kun je er ook voor kiezen om (een deel van) de tegels kleur te geven! Ga bijvoorbeeld voor een leuk patroontje, waarbij er om de zoveel tegels een gekleurde tussen zit. Dit kan je op de vloer doen, maar natuurlijk ook op de muren. Denk hier wel goed over na, want het is natuurlijk wat lastiger om dit te vervangen dan bijvoorbeeld gekleurde accessoires.

Gekleurde badkamerkranen

Een andere trend die we ook veel zien de laatste tijd, zijn gekleurde badkamerkranen. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld roségoud, goud of bronskleurig. Dit is een subtiele manier van kleur aanbrengen, maar toch geeft het je badkamer een hele andere uitstraling.

Leef je uit, maar hou het rustig!

Kleur in je badkamer is natuurlijk erg leuk, maar pas wel op dat je het subtiel houdt. Je badkamer moet altijd een plek blijven waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na bijvoorbeeld een lange werkdag. Zorg er daarom voor dat het geheel niet te druk wordt!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN