Skip links

Badderen in een design badkamer

Een design badkamer draait om vormgeving, topkwaliteit en beleving. Dit is een ideale stijl, omdat je een mooie tijdloze look kunt creëren, waar je dus nog jaren plezier van kunt hebben! Ook wordt een designbadkamer gekenmerkt door een aantal bijzondere eye-catchers. In deze blog laten we zien hoe een design badkamer gestyled kan worden!

Maak het exclusief!

Een design badkamer is vaak een samenstelling van persoonlijke voorkeuren. Hierdoor vind je zo’n badkamer niet snel bij iemand anders in huis. Deze stijl is dus ideaal als je houdt van veel verschillende elementen mixen. Hierbij kun je denken aan opvallende materialen in combinatie met een mooie tegel op de vloer. Alles draait om contrasten, maar die toch mooi met elkaar in balans zijn. Ga op onderzoek uit en ontdek welke samenstelling je het mooist vindt!

Aparte vormen en kleuren

Veel mensen denken bij ‘design’ toch al snel aan ‘apart’. De design badkamer is daarom ook goed te kenmerken door aparte elementen. Dit kun je goed toevoegen door middel van bijzondere vormen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer met veel zwart wit, waar toch ineens een paar felle kleuren in terug komen. Ook met accessoires en badkamermeubels kun je veel doen. Kies bijvoorbeeld voor een wandkast in een uniek design en je badkamer komt al direct veel exclusiever over.

Less is more!

Hoewel je in een design badkamer vaak een aantal opvallende eye-catchers tegenkomt, is het design verder vooral heel simpel. Zeker omdat er gespeeld wordt met verschillende contrasten en een aparte aankleding, moet je er voor zorgen dat er niet teveel losse elementen zoals accessoires te zien zijn. Hierdoor wordt de badkamer al snel te druk. Hou het dus ‘clean’!

Geinspireerd geraakt?

Kom langs in één van onze toonzalen!

AFSPRAAK MAKEN